Bronnen

 

(1) Voedingscentrum ‘Diagnostisch onderzoek door diëtisten bij vermeende voedselovergevoeligheid’ 2002

 (2) Gao ‘Localization of candidate allergen genes on the apple genome and their putative allergenicity’, juni 2005.  http://www2.wau.nl/pers/05/052wu.html

 (3) Tabel kruisreacties Stichting Voedselallergie.

http://www.nationale-allergiesite.nl/pdf/kruistabel.pdf

 (4) Bolhaar, S.T.H.P. vanuit UMC Utrecht,

‘Fruitallergie: from sensitization and symptoms to prevention and treatment, 2004’  http://igitur-archive.library.uu.nl/dissertations/2005-0119-121634/full.pdf

 (5) Dubois, Prof. Dr. A.E.J. en Vlieg-Boerstra, B.J, research diëtiste, ‘Onderzoek naar de (hypo)allergene eigenschappen van Ŝantana, Intern Onderzoeksrapport.’ Universitair Medisch Centrum Groningen,  juli 2005

 (6)  Maas, van der R. ‘Ŝantana uitkomst voor mensen met appelallergie’ http://www.syscope.nl/upload/project_alinea_2206.doc 

 (7) Knulst, dr. A. allergoloog UMC Utrecht

 (8) http://www.stichtingvoedselallergie.nl